FAQ's

Ring mig

+46(0)707220658

Frequently Asked Questions

Jag älskar verkligen att studera om allt inom hälsa. Det innefattar både inre och yttre mående på alla plan. Jag läser bara såna böcker, jag ser i stort sett aldrig på tv eller filmer och jag varken reser eller festar knappt. Jag lever som jag lär. Har man en gång läst en utbildning i tex anatomi så blir det mycket repetition för varje kurs jag deltar i därefter. Det är alltså inte så att jag läser totalt nya ämnen varje gång utan det blir mycket repetition men samtidigt ny information som bygger min kunskapsbank både på bredden och djupet. När man sen dessutom studerar ämnen som handlar om något man gått igenom själv tex att studera kurser i hypermobilitet när man själv har en sjukdom som innebär hypermobilitet så upplever jag att det är ännu lättare att studera och minnas det man läst eftersom man kan relatera det till sina egna erfarenheter. Dessutom kan det finnas ett driv att hitta lösningar som kan underlätta-lindra-bota de besvär man har.

Idag fokuserar jag mest på terapeutiska behandlingar som lindrar smärtproblematik, samt förebyggande friskvård.

Jag arbetar inte alls med spabehandlingar eller skönhetsbehandlingar idag så det gör jag som min stora hobby. Jag åker på spabesök, gör hemmaspa och besöker skönhetssalonger på min ledighet.

Min favoritträning är tung styrketräning och komplettera detta med någon form av konditionsträning tex dans eller spinning. Jag älskar att gå raska promenader. På senare år har jag också börjat gilla fascial fitness, pilates, funktionell träning, rörelseträning osv. 

Jag gillar också att tänka vardagsmotion, alltså det där lilla extra som att tex parkera bilen en bit bort så att det blir några promenadsteg extra eller att ta trapporna istället för hissen osv.

  1. Mentor. Ta kontakt med någon som har egen erfarenhet av att delta i tävlingen, antingen som tävlingsdeltagare eller domare. Jag har varit båda delarna och har dessutom varit med från början fram till idag. Jag hjälper gärna till!
  2. Ta dig tid! Det räcker inte att du arbetat som massör i flera år och är en rutinerad duktig massör. Det är en show.
  3. Läs igenom reglerna noga och följ dem.

Etiam pharetra, erat sed fermentum feugiat, velit mauris egestas quam, ut aliquam massa nisl quis neque. Suspendisse in orci enim.

Sleep in Absolute Peace Wake up to Bright Sunshine

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.